Hi, ik ben Marieke!

Als Technisch Online Business Expert is het mijn missie om jou als ondernemer de kracht van online marketing en techniek te laten ervaren en je zo te helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Mijn kracht is dat ik je coach, begeleid en ondersteun in je plannen om te groeien met jouw bedrijf. Ik denk strategisch met je mee, geef eerlijke feedback en neem het uitvoerende technische werk volledig uit handen.

Ik help je om een gestroomlijnd bedrijf neer te zetten, met geautomatiseerde processen en een FANTASTISCHE klantreis.

Ik help je om een gestroomlijnd bedrijf neer te zetten, met geautomatiseerde processen en een FANTASTISCHE klantreis

Ik wil graag mijn ondernemersverhaal met je delen. Over hoe ik besloot om mijn eigen pad te kiezen en mijn hart te volgen om een vrij leven voor mezelf te gaan creëren.

Sinds april 2021 bundel ik mijn ervaring, talenten en persoonlijkheid in mijn onderneming.

Het is mijn missie om jou als ondernemer de kracht van online marketing en techniek te laten ervaren en je zo te helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Met welke persoonlijkheid, talenten en ervaring ik dat doe? Lees verder!

Kiezen voor mijn eigen pad

Nog niet zo lang geleden bewandelde ik een heel ander pad.

Na mijn studie Organisch en Analytische chemie (BASc) ben ik in 2007 gaan werken bij een groot levensmiddelenbedrijf. Ik heb hier met veel plezier in verschillende functies binnen Research & Development gewerkt en veel ervaring opgedaan met o.a. projectmanagement, de ontwikkeling van nieuwe levensmiddelen en technical sales.

Wat het ontwikkelen van levensmiddelen voor mij zo leuk maakte? De techniek. De enorme uitdaging. Het starten vanuit niets en vanaf daar naar een tastbaar product in de handen van een klant toewerken. Niets is mooier dan dat!

Maar…

Toch was ik niet meer gelukkig. Het was voor mij altijd balanceren tussen werk en privé. Ik wilde het op alle fronten goed doen. En als je moeilijk nee kunt zeggen en je niet genoeg voor jezelf opkomt, eist dat zijn tol. Ik was altijd aan het rennen, verloor het plezier in mijn werk en ik was moe en volledig uitgeput.

Als je zelf geen stappen zet om dingen die niet goed voor je zijn te veranderen, grijpt je lichaam in. Ik belandde in een pittige burn-out. Een wake-up-call die hard nodig was.

Het werk dat niet meer bij me paste. Chronische pijn door klompvoeten die ik al van kinds af aan negeerde. Signalen die ik steeds negeerde, en dit kon zo niet langer. Het was tijd om het roer om te gooien en echt te kiezen voor mezelf. Tijd om een vrij leven voor mezelf te creëren en tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Mijn hart volgen

In 2021 is mijn eigen bedrijf geboren, en ik kan je zeggen dat dit de beste keuze ooit geweest is!

Ik mag doen wat ik het allerliefste doe: jou als ambitieuze, passievolle, vrouwelijke ondernemer de kracht van online marketing en techniek laten ervaren en je zo helpen jouw bedrijf strategisch te laten groeien.

Ik ga aan als ik strategisch mee kan denken over hoe jij het maximale uit je bedrijf kunt halen. Ik doe niks liever als jouw wensen technisch vertalen zodat er aan een klantreis niets ontbreekt. Zodra iemand zijn verhaal vertelt, jeuken mijn handen en krijg ik direct ideeën waarmee je aan de slag kunt. Van het bouwen van e-mailfunnels tot aan een complete website of online leeromgeving.

 • Ik vertaal jouw wensen en ideeën naar een concreet plan voor online marketing en techniek, en help jou ze om te zetten naar strategische doelen.
 • Ik hou van nieuwe dingen bouwen of verbeteren. Van niks naar iets moois en werkend. Wat bij jou past als persoon. Want ik geloof dat wanneer jij jezelf bent en laat zien, je ook de klanten aantrekt die daarbij horen.
 • Met mijn helikopterview ben ik super sterk in overzicht houden en door tegelijkertijd goed te zijn in analyseren, leg ik makkelijk verbindingen die jij waarschijnlijk nog niet zag.
 • Ik maak goed verbinding met mensen. Ik voel snel aan wat jij  nodig hebt, kan goed luisteren en weet vertrouwen en veiligheid in een samenwerking te bieden.

Mijn talenten

Mijn ervaring

Mijn achtergrond ligt qua studie in organisch en analytische chemie. Tijdens deze studie heb ik geleerd om mijn creativiteit te bundelen met mijn analytische krachten.

Na mijn studie ben ik bij een groot levensmiddelenbedrijf gaan werken. Ik heb hier in verschillende functies binnen Research & Development gewerkt en veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden.

Zo heb ik jarenlange ervaring met het managen van grote multidisciplinaire projecten. Heb ik mogen bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe levensmiddelen en alles wat daarbij komt kijken. En heb ik vanuit mijn technical sales rol contact gehad met klanten van over de hele wereld.

Om mijn persoonlijkheid te vangen, laat ik graag wat mensen uit mijn directe omgeving aan het woord:

“Technisch onderlegd zonder socially awkward te zijn, een gouden combi!”

Marieke is iemand die weloverwogen te werk gaat en meedenkt waar het kan. Ze heeft een open, vertrouwelijke uitstraling die het prettig maakt om met haar in gesprek te gaan.”

“Een enthousiaste doorzetter! Sociaal, direct en creatief.”

“Marieke is iemand die staat voor wat ze zegt, eerlijk en betrouwbaar.”

“Klein lief meisje waar meer onder schuilt dan je in eerste instantie misschien van uit gaat. Slim, gedreven en erg vriendelijk voor willekeurige mensen.”

Mijn persoonlijkheid

Wie ben ik verder?

 • Ik woon samen met mijn vriend Tom in Amersfoort.
 • We hebben een Portugese Waterhond, ze heet Zina.
 • Ik ben geboren en opgegroeid in Friesland, maar heb het noorden al heel wat jaartjes geleden achter mij gelaten.
 • Ik ben de oudste van 4 kinderen, ik heb nog 1 zus en 2 broers.
 • Ik ben echt gek op tekenen en schilderen, hier kan ik echt mijn creativeit in kwijt.
 • Koken en bakken doe ik graag en ik word er blij van als ik er anderen van zie genieten.
 • Familie en vrienden zijn ontzettend belangrijk voor me.