Strategische scan

Je bedrijf staat, maar toch merk je dat niet alles soepel en vlekkeloos verloopt. Jij wilt dat je klant een fantastische klantreis ervaart, maar hoe weet jij hoe je kunt achterhalen wat wel en niet werkt?

Ik laat je zien waar jouw systemen en workflows nog niet optimaal ingericht zijn. Waar jij kansen laat liggen en tijd kunt winnen.

Herken jij je in het volgende?

N

Je wilt een website die 100% functioneert en dat de klantervaring fantastisch is. Maar weet jij zeker dat alle knoppen op jouw website het doen?

N

Je vraagt je af of alles nog wel goed werkt. Je krijgt de laatste tijd veel minder aanmeldingen voor jouw online programma.

N

Je hebt het gevoel dat alles veel simpeler kan, maar je weet niet waar te beginnen. Met deze scan help ik jou om het proces inzichtelijk te maken zodat jij de handvatten hebt om het te versimpelen.

N

Je hebt te weinig inzicht in alle processen aan de achterkant van jouw bedrijf.

N

Je hart ligt niet bij online techniek en je wilt je tijd liever besteden aan groei en omzet. Maar hoe moet jouw omzet groeien als je website niet goed in elkaar zit.

N

Je hebt behoefte aan een sparringpartner om je twijfels mee te bespreken. Hoe tof zou het zijn als iemand strategisch met je meedenkt.

Work smarter, not harder

Na de strategische scan

N

Heb jij meer inzicht in en overzicht van hoe de online techniek aan de achterkant van jouw bedrijf in elkaar zit.

N

Heb jij handvatten waarmee je jouw bedrijf slimmer in kan richten.

N

Weet jij waar dingen spaak lopen en wat je te doen staat.

N

Heb jij concrete tips in handen om de klantreis van jouw potentiële klanten te verbeteren

N

Krijg jij tips om het maximale uit je e-mailmarketing te halen.

De investering bedraagt €547,- exclusief btw.

Hi, ik ben Marieke!

Als Technisch Business Expert is het mijn missie om jou als ondernemer de kracht van online marketing en techniek te laten ervaren en je zo te helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Mijn kracht is dat ik je coach, begeleid en ondersteun in je plannen om te groeien met jouw bedrijf. Ik denk strategisch met je mee, geef eerlijke feedback en neem het uitvoerende technische werk volledig uit handen.

Ik help je om een gestroomlijnd bedrijf neer te zetten, met geautomatiseerde processen en een FANTASTISCHE klantreis.

This is how it works:

Z

Deepdive

Met de strategische scan neem ik een deepdive aan de achterkant van jouw bedrijf, zoals je website, e-mailmarketing en weggever. Ik analyseer waar de groei van je bedrijf afremt en waar de klantreis kan worden verbetert.

Z

Advies op maat

Na de analyse ontvang je een persoonlijk adviesrapport met concrete stappen wat jij binnen jouw bedrijf kan verbeteren. Zodat je bedrijf soepeler loopt en jij minder tijd kwijt bent aan randzaken.

Z

Pick my brain

We sluiten af met een Pick my brain sessie. Tijdens deze sessie brainstormen we over hoe je tips uit het adviesrapport in de praktijk kan brengen.

Ben jij er klaar voor om méér uit jouw bedrijf te halen? Wacht dan niet langer en neem nu actie!

FAQ

Wat is de investering?

€547,- exclusief btw.

Wannneer kan je starten?

Dat verschilt! Het hangt af van hoe vol mijn agenda op dat moment is. Gemiddeld zal dit tussen de 2 tot 4 weken zijn, maar het kan ook zo zijn dat ik direct voor je aan de slag kan. Dit gebeurt in overleg.

Hoe lang duurt het?

Vanaf het moment dat ik alle benodigde informatie heb ontvangen, wordt de Strategische website scan meestal binnen 1 à 2 weken uitgevoerd.

Wat moet ik allemaal aanleveren?

Voordat er gestart kan worden is het belangrijk dat je alle benodigde inloggegevens met mij hebt gedeeld.

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een e-mail naar contact@mariekegeertjes.nl.