E-mail funnels uitbesteden?

Meer leads en klanten via funnels

Mensen worden steeds kritischer en kopen niet snel zomaar van een bedrijf dat ze niet kennen. Een effectieve funnel kan hier verandering in brengen. Het kan ervoor zorgen dat een onbekende een klant wordt.

Met een goed doordachte funnel bouw je een band op met jouw potentiële klanten. Met een funnel zorg je ervoor dat ze je leren kennen (know), je expertise waarderen (like) en je als expert vertrouwen (trust). Dit zorgt voor meer nieuwe klanten én een hogere waarde per klant.

Waarom ook jouw bedrijf een funnel nodig heeft.

Bij ieder bedrijf legt een klant een bepaalde route af. Het hangt van de route af in welke fase een potentiële klant zich bevindt. Dit bepaalt onder andere hoe je een klant moet benaderen om het meeste rendement te behalen. Dit is waar een goede funnel het verschil maakt voor jouw bedrijf.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een zeer krachtige en laagdrempelige manier om in contact te komen met nieuwe klanten en om bestaande relaties warm te houden. Je kan het inzetten om je doelgroep te activeren, inspireren of te informeren.

Jouw e-mailmarketing uitbesteden aan Jouw Technisch VA

Ik maak gebruik van de e-mail marketing software van ActiveCampaign of MailBlue (MailBlue is de Nederlandse versie van ActiveCampaign). Met deze software verstuur en automatiseer je heel gemakkelijk gerichte e-mails waarmee je jouw business laat groeien!

Ik werk veel met deze software en begrijp maar al te goed dat niet iedereen hier de tijd voor of affiniteit mee heeft. Vandaar dat je het technische gedeelte volledig aan mij kunt uitbesteden. Ook denk ik mee over de strategie en bepalen wij samen de aanpak, zodat jouw funnel straks staat als een huis en meerdere interessante leads en verkopen gaat opleveren.

Waar kan ik je bij helpen?

 • Het inrichten van jouw e-mailmarketing software
 • Je weggever online zetten en koppelen aan je
  e-mailmarketing software
 • Automatiseringen / Funnels inrichten
 • E-mail templates maken
 • Opzetten e-mail campagnes
 • Je lijsten goed inrichten, bijvoorbeeld voor segmentatie
 • Landingspagina’s maken
 • Koppelingen maken met andere systemen
 • Overstappen vanuit een ander systeem naar ActiveCampaign / Mailblue
 • Meten en analyseren van resultaten

Mijn werkwijze

Intakegesprek

Wanneer je de e-mailmarketing aan mij wilt uitbesteden, beginnen we met een intake via Zoom. Tijdens dit gesprek stel ik vragen aan jou om een goed beeld te krijgen van wat jij belangrijk vindt en precies wilt. Aan de hand van jouw wensen maak ik een offerte. Na akkoord op de offerte kunnen we aan de slag.

Kick-off & Strategie

Jij maakt een account aan bij ActiveCampaign / MailBlue en levert alle content aan.

Daarna hebben we een kick-off sessie via Zoom. In dit gesprek gaan we samen je doelgroep definiëren. De volgende stap is om je product/dienst onder de loep te nemen en te bepalen hoe dit aansluit bij je doelgroep. We kijken zowel naar het probleem van de klant, maar ook naar het resultaat dat jouw product/dienst biedt. Dit is de basis voor een goede marketingcampagne.

Vervolgens gaan we de funnel strategie creëren. Deze strategie is essentieel om een planning te kunnen maken. We sluiten het gesprek af met een duidelijke planning en actiepuntenlijst, zodat het voor ons beiden precies duidelijk is hoe we je marketingcampagne gaan opzetten en uitvoeren.

Uitvoering

De planning en actiepuntenlijst zijn duidelijk, dus het is tijd om aan het werk te gaan. Ik doorloop de instellingen van het
e-mailsysteem en zet deze goed. Vervolgens zet ik de funnel op en bouw ik je pagina’s.

Resultaat & Feedback

Nu alles bijna klaar is, is het tijd om te testen of alles goed werkt. Ook doe jij een laatste check en geeft feedback.

Het eindresultaat

Ik werk aan jouw lijstje met feedback en maak alles klaar voor oplevering. Na een allerlaatste check wordt alles opgeleverd.

Kosten

Het verschilt veel per bedrijf wat er nodig is om meer winst te boeken door middel van online marketing. Om deze reden zal er altijd eerst een gratis vrijblijvende intake gepland worden om te kijken of we een goede match zijn, wat ik voor jou kan betekenen en welke diensten het beste zijn voor jouw bedrijf. 

Een eenvoudige weggever funnel heb je al vanaf €400,-