Automate & Grow traject

Meer omzet, vrijheid en rust

Wil jij jouw bedrijf ook automatiseren zodat jouw klanten een fantastische klantreis ervaren? En jij als ondernemer meer tijd en rust overhoud voor wat echt belangrijk is?

Je bedrijf loopt goed en klanten weten je te vinden, je hebt grote ambities en een hoofd vol ideeën. Toch voel je frustratie omdat je weet dat er meer mogelijk is, maar de dagen lijken voorbij te vliegen en je gewoon niet genoeg tijd hebt om alles te doen wat je wilt doen.

Je hebt je vaak voorgenomen om het anders te doen, maar je dagen verlopen altijd anders dan gepland. Je inbox stroomt over, je klanten en team hebben constant vragen, en je to-do lijst lijkt alleen maar langer te worden. Ondanks dat je altijd aan het werkt bent, lijkt het nooit genoeg te zijn.

Je weet dat jouw bedrijf super veel potentie heeft. Je omzet kan enorm groeien, als je maar de tijd en focus hebt om je ideeën uit te voeren.

Je verliest veel tijd aan onnodige handmatige taken en voelt de stress toenemen. Bovendien vind je al die online systemen maar lastig, want waar moet je beginnen? Dit maakt het nog eens extra uitdagend om efficiënter te gaan werken.

Je droomt van een soepel lopend bedrijf, zodat jij je kunt richten op de dingen die écht jouw expertise nodig hebben. Geen reactief en ad hoc werken meer, maar creatief bezig zijn met je plannen en de resultaten daarvan zien in je omzet.

Herkenbaar? Dan is het Automate & Grow traject perfect voor jou.

Want stel je eens voor dat…

N

je geen zorgen meer hebt over technische rompslomp en systemen die niet op elkaar aansluiten;

N

de onboarding van nieuwe klanten veel minder tijd kost doordat je dit niet meer helemaal handmatig hoeft te doen;

N

je een bedrijf hebt dat soepel draait, automatisch klanten aantrekt en jou de vrijheid geeft om te doen wat je echt leuk vindt;

N

je meer tijd hebt om klanten echt te helpen, en hierdoor meer omzet kunt draaien;

N

alle taken nog maar een fractie van je tijd kosten en grotendeels geautomatiseerd zijn;

N

jouw bedrijf kan draaien vanuit rust in plaats van stress.

Dat zou toch fantastisch zijn!

En dat is precies wat je met dit traject kan bereiken!

In slechts 4 tot 6 weken optimaliseer ik jouw bedrijfsprocessen, breng ik structuur aan en automatiseer ik waar nodig. Hierdoor bespaar je tijd, minimaliseer je stress en creëer je de ruimte om te focussen op groei en succes. Ik zorg ervoor dat alle systemen naadloos met elkaar samenwerken, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Zo werkt het

Deepdive

Ik begin met een uitgebreide deepdive in je bedrijf waarbij ik alle mogelijke versimpelingen en automatiseringen in kaart breng.

Op basis hiervan maak ik een plan van aanpak.

Kick-off

In een online kick-off ontdek je waar jouw tijd en energie weglekt en welke processen efficiënter kunnen worden ingericht.

Samen bespreken we het plan wat ik voor jouw bedrijf heb gemaakt.

Automate

Ik ga 4 – 6 weken voor je aan de slag om jouw bedrijf efficiënter in te richten. Door je systemen op te schonen, aan elkaar te koppelen en te automatiseren wat er geautomatiseerd kan worden.

Oplevering

We sluiten het traject af met een online Zoom call waarin ik je meeneem in alles wat ik heb aangepakt en hoe het werkt. Ook ontvang je dit overzichtelijk in een opleveringsdocument.

Grow

Jij kan stressvrij werken aan de groei van jouw bedrijf nu alle systemen naadloos met elkaar samenwerken.

Ben jij ook klaar met het verspillen van jouw kostbare tijd door al die onnodige handmatige taken? Wacht dan niet langer en neem nu actie!

Investering € 3.497,- (je kan ook in 4 termijnen van € 900,- betalen)

Met deze systemen ga ik aan de slag

E-mailmarketing

ActiveCampaign / Mailblue / Autorespond

Leeromgeving

Huddle / LearnDash / Poppyz / Thrive Apprentice

Webinar tool

Zoom / Webinargeek

Online agenda

Calendly / Amelia / Tydical

Automatiseren

WP Fusion / Zapier

Betaalsysteem

Plug and Pay / WooCommerce / Kennis.Shop

i

Vragenlijsten

Google Forms / Typeform

Google drive

Gekoppeld en gestructureerd

Website

Alles wordt gekoppeld aan je website.

Na het Automate & Grow traject

N

Laat jij geen kansen en omzet meer liggen doordat jouw systemen optimaal zijn ingericht.

N

Is jouw hele bedrijf veel efficiënter ingericht en hoef je minder te werken voor dezelfde (of meer) omzet.

N

Is er een ontzettend veel geautomatiseerd, zodat alles uit zichzelf op de juiste plek terecht komt en jij aan andere zaken kan werken.

N

Ben je geen tijd meer kwijt aan "technisch gedoe" en onnodige handmatige taken.

N

Heb je jouw kosten kunnen verlagen omdat werkzaamheden geautomatiseerd zijn en niet langer handmatig door jou of een VA hoeven te worden uitgevoerd.

N

Heb je per week minimaal 4 tot 6 uur van je kostbare tijd teruggewonnen.

N

Kan jij zonder problemen opschalen en zo je omzet verdubbelen.

Dit traject is niet voor iedereen

Het traject is gemaakt voor ondernemers die:

N

Al een goedlopend bedrijf hebben en weten dat er nog véél meer in zit.

N

Tijd tekort komen door veel handmatige werkzaamheden en behoefte hebben aan structuur en automatisering.

N

Een online dienst verlenen, ondernemers die een offline dienst verlenen maar veel werk achter hun laptop doen en ondernemers die een goedlopende webshop runnen

Voor dit traject betaal je één keer € 3.497,- of vier termijnen van € 900,- (excl. btw).

Hi, ik ben Marieke

Als Technisch Online Business Expert help ik jouw om een gestroomlijnd bedrijf neer te zetten, met geautomatiseerde processen en een fantastische klantreis.

Ik ben sinds 2021 ondernemer en heb de afgelopen jaren veel ondernemers mogen helpen om de techniek achter hun bedrijf goed in te richten.

Maar mijn eigen bedrijf bleef achter.

Ik werkte veel 1-op 1 met klanten en uurtje factuurtje, deed alles zelf en heel eerlijk, niet heel efficiënt. Met als gevolg dat ik volle dagen draaide en voor mijn gevoel altijd aan het werk was.

En dat terwijl het, omdat ik chronische pijn heb, mijn doel was om de ruimte te hebben om even een break te kunnen nemen wanneer mijn lichaam op de rem trapt.

Dit moest anders kunnen. Ik richtte mijn bedrijf efficiënter in, optimaliseerde processen en automatiseerde waar ik kon.

Ik heb nu meer rust en ruimte in mijn business en draai meer omzet in minder tijd.

En omdat ik dat jou ook gun, ontwikkelde ik het Automate & Grow traject.

Dit zeggen andere ondernemers over mij

Vol enthousiasme pakte Marieke de technische uitdagingen die er speelden daadkrachtig op, en hiermee verdwenen mijn zorgen als sneeuw voor de zon! Dat verlichtte de stress enorm en het gaf me een veilig en fijn gevoel dat er iemand “achter de coulissen” verstand van zaken had, met me meedacht en op tijd ‘aan de juiste touwtje trok’.

Nu lopen de technische zaken gesmeerd! Ik ben blij. Dank je wel Marieke voor het fantastische werk dat je verricht!!!

Bernadette

Marieke leeft zich in in jouw persoonlijke business situatie en is snel in het fixen van de dingen waar jij geen kaas van hebt gegeten.

Alies Dorgelo

Wat onze samenwerking mij gebracht heeft? Fijne lanceringen en processen die goed ingericht zijn. Dat zorgt dat ik me volledig kan focussen op mijn klanten en mijn vak.

Jette van Duijn

Techniek wil ik niet snappen, ik wil gewoon dat het werkt. Het prettige van werken met Marieke is dat ik kan vertellen hoe ik een uitkomst voor mij zie. Hoe het dan ingeregeld moet worden om het zover te krijgen, dat kan ik met een gerust hart aan Marieke overlaten.

Yrenee Koen

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik weet of denk dat bepaalde processen binnen mijn bedrijf al goed ingericht zijn. Kan ik korting krijgen?
Binnen dit traject neem ik alle processen binnen jouw bedrijf onder de loep. Ook als er processen al wel goed geregeld zijn, zal ik deze checken om zeker te weten dat het goed is ingericht. Als er namelijk 1 schakel binnen je processen niet goed werkt, kan dit invloed hebben op alle andere processen. Ik werk daarom met 1 vaste prijs voor dit traject.
Tijdens de matchcall bespreken we waar je nu staat en wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan bepaal ik of dit traject bij jou past.
Wat als ik met andere systemen werk?

Dan zijn er 2 opties. Of jij stapt over naar de systemen waar ik mee werk, ik richt deze dan voor je in, of ik koppel jouw systemen via Zapier.
Tijdens de matchcall bespreken we wat de beste optie voor jouw is.

Hoeveel tijd win ik met dit traject?

Dit is afhankelijk van hoe effeciënt je nu al werkt en wat je momenteel nog allemaal handmatig doet. Maar…

Stel je eens voor dat je je niet meer bezig hoeft te houden met het onboarden van nieuwe klanten, omdat dit volledig geautomatiseerd is. Denk aan het sturen van e-mails, toegang geven tot je online omgeving, het plannen van afspraken etc.

Of dat je niet meer hoeft te zoeken naar leads die jouw gratis masterclass hebben gevolgd, want die krijg je nu in één overzicht. Hierdoor kan je ze in no-time opvolgen.

Of de tijd die je bespaart omdat je niet meer elk mailtje from scratch typt, maar werkt met templates.

Alleen al hiermee kan je zo’n 4 tot 6 uur per week aan tijd winnen.

4 tot 6 uur per week die je kunt besteden aan sales. Reken maar uit wat dat je oplevert!

Ik ben pas net gestart te werken met een aantal van deze tools, is dit traject dan wel voor mij?
Ja, absoluut! We zorgen ervoor dat alles vanaf het begin perfect is ingericht, zodat je jezelf in de toekomst veel hoofdpijn bespaart. De enige voorwaarde is dat je geen startende ondernemer bent.
Hoeveel tijd moet ik zelf investeren?

Naast de intake, het kick-off gesprek en de afronding, kost het je nauwelijks tijd. Ik regel het opschonen, koppelen en automatiseren van jouw systemen.

Maar, mocht jij naar aanleiding van mijn tips tijdens de kick-off ook zin hebben om aan de slag te gaan met het standaardiseren en optimaliseren van andere processen, dan moedig ik dat zeker aan. Tijdens de duur van het traject mag je namelijk ook hier vragen over stellen. 

 

Wanneer kan je starten?
Wat mij betreft zo snel mogelijk! Meestal binnen 2 tot 4 weken. Als er een langere wachtlijst is, dan vertel ik je dat tijdens de matchcall. We kunnen natuurlijk ook later starten, als je bijvoorbeeld eerst nog met vakantie gaat of een groot project afrondt.
Hoe lang duurt het traject?

In 4 – 6 weken richt ik jouw bedrijf aan de achterkant technisch efficiënter in. We gaan voor gestroomlijnde processen, tijdbesparing en op de lange termijn voor meer vrijheid, groei en succes in je business.

Ik voel me bezwaard een call te plannen want ik kan nu toch nog niet met je starten.

Stel, we hebben een heel leuk gesprek en jij bent super enthousiast over het Automate & Grow traject. Alleen ga je eerst nog op vakantie, of misschien heb je een grote lancering gepland die al je aandacht vraagt. Geen probleem, dan starten we daarna.

Bedenk wel: er komt nooit een ‘perfect’ moment om te starten, want er is altijd wel iets wat jouw tijd en aandacht vraagt. Juist doordat je geen tijd maakt om jouw bedrijf technisch slimmer in te richten en hierdoor tijd te besparen, blijft het bij het oude en zal je nooit tijd krijgen.

Blijf je wachten met het inplannen van een call totdat je meer tijd hebt, dan gaat er niks veranderen. Het wordt niet opeens rustiger, processen richten zichzelf niet in en klanten blijven vragen stellen. Dus vraag een matchcall aan, wat heb je te verliezen?

Ik heb een andere vraag.

Mail me dan gerust op contact@mariekegeertjes.nl, of plan vrijblijvend een call in om je vragen te bespreken.

Gun jij jezelf meer tijd?

Plan dan nu een vrijblijvende matchcall en start jouw reis naar een gestroomlijnd en succesvol bedrijf!